Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj-Napoca

Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – Filiala Cluj-Napoca

Munca noastră are în centrul ei ideea de „comunitate”. Dedicăm constant timp și energie pentru a crea soluții inovative în zona antreprenoriatului, economiei sociale și a transferului de cunoștințe în folosul comunităților. Fundația Civitas pentru Societatea Civilă este și va rămâne o organizație dedicată programelor de dezvoltare sustenabilă.

Structura organizaţiei cuprinde două birouri regionale, localizate în regiunile Nord-Vest și Centru ale României, în municipiile Cluj-Napoca, respectiv în Odorheiu Secuiesc. Astfel, proiectele și inițiativele Fundației Civitas sunt preponderent în zona Transilvaniei, dar nu exclusiv. Împreună cu partenerii noștri desfășurăm un număr semnificativ de proiecte la nivel naţional și internațional.

Programele şi proiectele noastre sunt în domeniul dezvoltării regionale şi locale, iar cele patru sub-domenii de activitate sunt: dezvoltarea comunitară și buna guvernare, antreprenoriatul și economia socială, creșterea capacității societății civile, respectiv dezvoltarea economică rurală.

Evenimente viitoare

  • 2018-10-15
    Casa Tranzit (https://goo.gl/maps/zUcRvruaL8r)
    Atelierele „Transformator”

Copyright © 2018 ONG CLUJ. All Rights Reserved.

Powered by Digital Republic