Blog

Conferința de presă și de promovare a proiectului intitulat ”Integrarea socială a persoanelor defavorizate din zona rurală prin colectarea și procesarea plantelor medicinale într-un mod sustenabil” a avut loc, marți, 19 ianuarie 2016, la Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca.

Va invitam sa luati parte cu organizatia dumneavoastra la evaluarea nationala "Organizațiile nonprofit in Romania: studiul capacității instituționale", organizata in parteneriat de Eastern Michigan University si Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii (UBB). 

Clujenii sunt invitați să participe  pe 16 iunie la Impact Festival Cluj-Napoca, evenimentul care te conectează la o rețea globală de oportunități și know-how și găzduiește cel mai mare dialog public despre viitorul orașului.

În 30 septembrie, la inițiativa Fundației Civitas pentru Societatea Civilă, a avut loc un eveniment de tip ”cafenea publică”, la care au fost invitați reprezentanți ai ONG-urilor clujene. Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului ”Creșterea coeziunii în rândul societății civile din mun. Cluj-Napoca”, finanțat de Consiliul Local al Mun. Cluj-Napoca.