Vrem să vă cunoaștem nevoile! Fundația Civitas pentru Societatea Civilă vă invită să vă exprimați părerea!

Pentru că știm și noi care sunt problemele cu care se confruntă societatea civilă clujeană și pentru că suntem convinși că acțiunile ONG-urilor din Cluj au nevoie de mai multă vizibilitate, ne-am gândit să ne punem pe treabă și să vedem care sunt de fapt nevoile sectorului ONG din Cluj-Napoca.
Cu suportul financiar al Primăriei mun. Cluj-Napoca, implementăm proiectul ”Creșterea coeziunii în rândul societății civile din municipiul Cluj-Napoca”, iar cu ajutorul vostru, putem spori creșterea vizibilității și promovarea activă a sectorului ONG din Cluj-Napoca. 

Scopul proiectului este facilitarea comunicării și colaborării între membrii societății civile din Cluj-Napoca, iar obiectivele noastre sunt:

  • crearea unui cadru propice interacțiunii reprezentanților ONG-lor din Cluj-Napoca;
  • facilitarea procesului de construcție a unui parteneriat cu alte ONG-uri;

Pentru atingerea acestor obiective, vă rugăm să completați chestionarul (pe care îl puteți accesa aici http://goo.gl/xIb9xU) până vineri, 12 septembrie 2014. Acest chestionar este dedicat reprezentanților ONG-urilor clujene și are dublu scop:
1. analiza nevoilor acestora legate de construcția de parteneriate cu alte ONG-uri locale;
2. utilitatea platformei www.ongcluj.ro.
Răspunsurile dumneavoastră vor fi centralizate și vor face subiectul unui eveniment de tip „cafenea publică” și a unui îndrumar cu pași simpli de urmat în vederea creării de parteneriate între ONG-uri. Evenimentul va avea loc în data de 30 Septembrie 2014, în Cluj-Napoca.

Pentru alte informații, vă rugăm să ne contactați la adresa anna.batrin@civitas.ro sau la nr. de telefon 0740063682.

Așteptăm cu interes răspunsurile voastre!