MISIUNEA SPERANȚA

Domeniu de Activitate: 
Social
Descriere Detailata: 

-

Obiectivele Organizatiei: 

Obiectivele noastre vizează în principal conceperea, implementarea şi evaluarea diferitelor proiecte specifice prin care viziunea şi misiunea să fie transpuse în practică. Stabilirea unor obiective clare și bine direcționate ne-au ajutat să renunțăm la pasivitate, dezvoltând în felul acesta numeroase proiecte ce urmăresc să producă o schimbare autentică în viața oamenilor.

Mai mult, obiectivele se trasează pe două coordonate, una dintre ele conţine obiectivele generale, iar cealaltă obiectivele particulare privind proiectele din fiecare ţară în parte. Astfel, cele peste 45 de proiecte derulate în 15 țări se focalizează pe evanghelizare și ajutorarea oamenilor defavorizați, integrarea lor în structurile sociale, crearea unor medii care să faciliteze accesul la un trai decent și la educație. Transmiterea unui mesaj de impact, care promoveaza principiile biblice, atât prin muzică cât și prin alte mijloace, pentru încurajarea sufletelor deznădăjduite și pentru motivarea lor la a se apropia de Dumnezeu;

Îmbunătățirea condițiilor de viață ale oamenilor din țările defavorizate, facilitând accesul lor la hrană, adăpost, asistență medicală și educație;

Încurajarea și ajutorarea comunităților sărace să dezvolte singure modalități prin care să își asigure veniturile;

Crearea și dezvoltarea unor programe prin care copiii săraci să aibă acces la educație, oferind perspectiva unui viitor diferit.

Scopul organizatiei: 

Misiunea Speranța pune în mișcare oameni pentru oameni, suflete pentru suflete, toate cu un singur scop, acela de a-i apropia pe alții mai mult de Dumnezeu. Înca de la începuturi, viziunea fondatorilor MISIUNII SPERANȚA – Marius și Gabriel Gorcea - a vizat impactul mesajelor transmise prin muzica creștină, dar și vestirea Evangheliei prin toate mijloacele favorabile. Viziunea MISIUNII SPERANȚA este una de suflet.

Adresa: 

Adresa: str. Tractoriştilor nr. 11
400401, Cluj-Napoca, Romania

Persoană de contact : 
Posteuca Lidia
Număr de telefon: 
+40-264-417401; +40-264-417406 +40-364-401009; +40-364-401010 +40-724-773737
Website: 
speranta@speranta.ro
Email: 
http://www.speranta.ro/
Fax: 
+40-264-417402