Lansarea proiectului ”Integrarea socială a persoanelor defavorizate din zona rurală prin colectarea și procesarea plantelor medicinale într-un mod sustenabil”

Conferința de presă și de promovare a proiectului intitulat ”Integrarea socială a persoanelor defavorizate din zona rurală prin colectarea și procesarea plantelor medicinale într-un mod sustenabil” a avut loc, marți, 19 ianuarie 2016, la Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca. Evenimentul a fost organizat de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, filiala din Cluj-Napoca și s-a adresat iubitorilor de natură din comunităţile rurale din județul Cluj. Despre acest lucru scrie www.romaniapozitiva.ro 

În cadrul conferinței au fost prezentate facilitățile oferite prin proiect, printre acestea se numără achiziția unor echipamente de procesare și oportunitatea de a participa la cursuri privind colectarea, cultivarea și procesarea plantelor medicinale din regiunea noastră. Totodată, cei care se alătură proiectului vor avea ocazia să își cultive plantele pe propriul teren sub îndrumarea echipei de proiect.

Mai multe detalii citiți pe wwww.romaniapozitiva.ro