Habitat for Humanity Cluj

Domeniu de Activitate: 
Social
Descriere Detailata: 

Habitat for Humanity Cluj este filială Habitat for Humanity România, una dintre cele mai importante organizații din România în domeniul locuirii sociale. Din 1996 construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.
Prin cele șase filiale ale sale din Beiuș, Cluj, Rădăuți, Comănești, Cumpăna și Craiova a ajutat peste 16.000 de persoane să aibă un loc decent în care să trăiască, prin construcții de case și reabilitări, și alte 20.000 prin programele de prevenție și răspuns la dezastre. La nivel internațional, Habitat for Humanity a construit și reabilitat peste 800.000 de locuințe pentru 4 milioane de persoane din 80 de țări de pe întreg Globul.
La nivel local, în cei 15 ani de activitate, Habitat for Humanity Cluj a asistat 565 de familii, respectiv 1.131 de persoane prin programele de construcții, renovări și reabilitări, prin construirea a 82 de locuințe în 6 comunități și prin renovarea, reabilitarea și izolarea termică a 360 de locuințe. Mai mult, peste 4.000 de voluntari locali și internaționali au lucrat pe șantierele Habitat for Humanity Cluj.
 

Obiectivele Organizatiei: 

-

Scopul organizatiei: 

Habitat for Humanity Cluj caută să elimine adăpostirea sarăcăcioasă şi lipsa de adăpost din județul Cluj şi să facă din locuirea în condiţii decente o problemă de conştiinţă şi de acţiune continuă a comunităţilor afectate de această situaţie. 
 

Adresa: 

str. Dorobanților nr,. 76, bl. Y5, sc. 1, ap. 3, Cluj-Napoca, Cluj.

Persoană de contact : 
-
Număr de telefon: 
+40 264 425 353
Website: 
www.habitatcluj.ro
Email: 
info@habitatcluj.ro
Fax: 
-