Despre noi

Bine aţi venit!

Portalul “ONG Cluj” este un proiect al Fundaţiei Civitas pentru Societatea Civilă - filiala Cluj, dezvoltat în cadrul proiectului "www.ongcluj.ro" finanţat din bugetul local al municipiului Cluj Napoca în anul 2010. Este un proiect dedicat în totalitate societății civile din Cluj. 

De unde am pornit?

În judeţul Cluj sunt numeroase ONG-uri, din păcate însă, acestea nu au un spațiu dedicat lor în întregime pentru o mai bună comunicare. Aceasta a fost una din nevoile societății civile clujene pe care am identificat-o, iar pentru soluţionarea ei am creat portalul www.ongcluj.ro . ONG-le vor fi reunite, vor avea posibilitatea să promoveze cine sunt şi ce fac, asigurându-şi vizibilitatea.

Obiectivele portalului: 

• Construirea unei comunităţi virtuale a mediului non-profit clujean,

• Vizibilitatea evenimentelor pe care le organizează,

• Sursă de informaţii despre organizaţiile active și evenimentele acestora,

• Promovarea voluntariatului şi sprijinirea organizaţiilor neguvernamentale,

• Sursă de informare pentru ONG-uri și cei interesați în domeniul legislativ, al finanţărilor active. 

În anul 2014, cu sprijinul Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca, am transformat portalul www.ongcluj.ro într-un instrument de comunicare mai ușor de utilizat și mai eficient pentru membrii societății civile din Cluj. Astfel, ne propunem să creștem gradul de coeziune între membrii societății civile din Cluj, iar portalul nostru să devină un spațiu de comunicare eficient și ușor de utilizat. 

Vă invităm să vă implicați activ în dezvoltarea portalului www.ongcluj.ro ! Cu ajutorul vostru, putem avea un instrument de comunicare extrem de eficient, de aceea, vă invităm să ne trimiteți evenimentele, cursurile sau alte știri relevante domeniului pe adresa ongcluj@civitas.ro