Consorțiul Organizațiilor Studențești Cluj

Domeniu de Activitate: 
Educaţie
Descriere Detailata: 

        Consorțiul Organizațiilor Studentești din Cluj a luat naștere în anul 2003 la inițiativa mai multor tineri lideri susținuți de organizațiile nonguvernamentale studențești pe care le reprezentau.
Cu o istorie încă tânără în materie de organziații nonguvernamentale studențești a răspuns nevoii de organziare și dezvoltare la nivel regional, pășind astfel din facultăți, universități spre o organizare la nivel local pentru susținerea mișcării în folosul tuturor studenților clujeni.
Astfel, apar și primele mega-proiecte studențești – Luna Studentului Clujean - unde activitățile ong-urilor se deschid pentru toți studenții arătând oferta bogată în activități a acestora. Pe lângă creșterea numărului de beneficiari organizând la comun activitățile la nivele mult mai ridicate și soluționand probleme de natura studențească, ong-urile membre și partenere cunosc o dezvoltare în interiorul COS-ului. Experiența, resursele, cunoștiințele și suportul reciproc al fiecărui membru contribuie semnificativ și cuantificabil la dezvoltarea liderilor și organizațiilor studentești.
COS activează ca un hub unde tinerii dezvoltă direcțiile – educațional, profesional, cultural, sportiv, sănătare, divertisment, dezvoltă proiecte și soluții pentru nevoile schimbătoare ale comunității de studen

Obiectivele Organizatiei: 

-

Scopul organizatiei: 

-

Adresa: 

Piata Lucian Blaga, Cluj-Napoca
nr. 1-3, Etaj 3 ( Casa de Cultură a Studenților )

Persoană de contact : 
-
Număr de telefon: 
-
Website: 
http://www.coscj.ro
Email: 
contact@coscj.ro / office@coscj.ro
Fax: 
-