ASOCIAȚIA FEMEILOR ÎMPOTRIVA VIOLENȚEI - ARTEMIS

Domeniu de Activitate: 
Social
Descriere Detailata: 

Programul Artemis a fost iniţiat de o echipã formatã din psihologe şi psihiatre, psihoterapeute, membre în Societatea de Psihodramã “J.L.Moreno”, asociaţie profesionalã pentru formarea specialiştilor în psihoterapie individualã şi de grup. În octombrie 2001, programul a dobîndit personalitate juridicã prin divizare de Societatea de Psihodramã “J.L.Moreno”, devenind Asociaţia Femeilor Împotriva Violenţei-Artemis.
Echipa este alcãtuitã în prezent din psihologe, asistente sociale, juriste şi a beneficiat de la început de formare profesionalã din partea Wildwaser Berlin, Strohhalm Berlin, Wave-Women Against Violence Europe, Widwaser Berlin oferã în continuare supervizare în cadrul diferitelor programe pe care le derulãm.

Artemis este cuprins in reteaua europeana a programelor pentru femei– WAVE/ Women Against Violence Europe – ca punct focal pentru România. La nivel local Artemis este membru fondator al Coaliţiei pentru Comunitate Sãnãtoasã. La nivel naţional, Artemis este membru fondator al coaliţiei naţionale al Organizaţiilor Non-Guvernamentale împotriva violenţei domestice şi traficului de persoane.

 

Obiectivele Organizatiei: 

-

Scopul organizatiei: 

Misiunea organizaţiei noastre este promovarea drepturilor femeilor şi copiilor, diminuarea vulnerabilitãţii acestora faţã de situaţiile de abuz şi împuternicirea lor realizatã prin informare, conştientizare şi exercitare a drepturilor.

Adresa: 

Adresa: Cluj Napoca, str. Rene Descartes nr.6

Număr de telefon: 
0040 264 598155
Website: 
http://www.artemis.com.ro/
Email: 
afiv-artemis@cluj.astral.ro secretar_afiv_titkar@yahoo.com
Fax: 
0040 264 598155