ASOCIAȚIA DE AJUTOR FAMILIAL ASISTMED

Domeniu de Activitate: 
Social
Descriere Detailata: 

Unitatea noastră oferă servicii gratuite de asistență medicală la domiciliu, îngrijiri paliative și servicii socio-medicale complete la standarde calitativ superioare, având contract cu Casa de Asigurări a județului Cluj, Casa de Asigurări de Sănătate Opsnaj din București și în colaborare cu Direcția de Asistență Socială și medicală a județului Cluj.
Ne numărăm printre primii furnizori de servicii medicale la domiciliu de pe piața medicală din județul Cluj. Avem o experiență de 11 ani, o echipă multidisciplinară de profesioniști formată din medici, asistente medicale, psihologi, kinetoterapeuți, psihologi, asistenți sociali, îngrijitori la domiciliu și am oferit servicii de asistență medicală și servicii socio-medicale până în prezent unui număr de aproximativ 30.000 de pacienți, menirea noastră este să contribuim benefic la starea de bine a populației, oferim o alternativă la internare. Pentru pacienții care necesită tratamente medicale și care nu pot să se deplaseze sau care preferă să rămână în mediul familial, am format o echipă multidisciplinară: medici, asistente medicale, psihologi, kinetoterapeuți, assitenți sociali, îngrijitori la domiciliu care să ofere aceste servicii în cele mai bune condiții. Astfel pacientului i se administrează tratamentul recomandat de medicul curant la standardele actuale, beneficiind de confortul propriei case, de prezența și ajutorul celor dragi. Cei ce vor să beneficieze gratuit de servicii medicale la domiciliu trebuie să îndeplineasca anumite condiții care demonstrează posibilitatea de a fi consultat și tratat.

Obiectivele Organizatiei: 

-

Scopul organizatiei: 

Scopul nostru este acela de a asigura asistență medicală profesională la domiciliul pacientului, prin acordarea de servicii prompte și de cea mai bună calitate.

Adresa: 

Str.Meseriilor nr.5A Bd. 21 decembrie 1989, nr.108, ap.25

Persoană de contact : 
-
Număr de telefon: 
0264-437435; 0747-524574; 0264-285068; 0755-091969
Website: 
http://www.asistmed.ro/
Email: 
contact@asistmed.ro
Fax: 
-